Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Κοινοπραξίας Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών Πιερίας!

               Η Κοινοπραξία συστάθηκε το 2014 στην αρχή από τρεις ενεργούς συνεταιρισμούς της Πιερία και συγκεκριμένα α) από τον συνεταιρισμό Σαμψούς Α.Σ. Κατερίνης β)τον συνεταιρισμό Λόφου – Μηλιάς και γ) τον Συνεταιρισμό ορεινών Πιεριών. Στην συνέχεια εντάχθηκε στην δύναμη της Κοινοπραξίας και ο συνεταιρισμός Σφενδάμης. Το έτος 2023 και μετά απο 7+ ετών άψογης συνεργασίας και με κύριο μέλημα μας την καλύτερη εξηπυρέτηση των αγροτών , ο συνεταιρισμός του Λόφου και της Σφενδάμης αποχώρησαν απο την Κοινοπραξία καθώς νιώσαμε οτι ολοκλήρωθηκε και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτή η συνεργασία. 
               

            Σκοπός και έργο της κοινοπραξίας είναι η ενημέρωση, η εξυπηρέτηση και η βοήθεια των αγροτών της Πιερίας για την συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης.

            Η Κοινοπραξία πιστοποιήθηκε με την υπ’ αριθμό 274/38602/27-03-2014 απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως φορέας διαχείρισης του ΟΣΔΕ των Αγροτών της Πιερίας.

            Το 2014 ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία το έργο που αναλάβαμε προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους αγρότες που μας εμπιστεύτηκαν.

            Το προσωπικό της κοινοπραξίας ενημερώνει και εξυπηρετεί όλους τους αγρότες της Πιερίας σε όλη την διάρκεια του χρόνου σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο κεντρικό μας κατάστημα σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 450 τ.μ. στην Κατερίνη στην οδό Παναγίας Σουμελά τέρμα.

            Επίσης κατά την διάρκεια υποβολής των αιτήσεων και μέχρι 15 Μαϊου μπορείτε να απευθύνεστε σε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της Κοινοπραξίας ΟΣΔΕ  Συνεταιριστική που σίγουρα ένα από αυτά είναι κοντά σας

            Η διοίκηση και το προσωπικό της Κοινοπραξίας ευχαριστούμε όλους εσάς που το 2014 εμπιστευτήκατε εμάς για να υποβάλετε την δήλωσή σας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε και πάλι όπως και κάθε αγρότη της Πιερίας που θα απευθυνθεί σε εμάς.

ΟΣΔΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΠ 2023-2027 ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Α.Κ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

 
 

Νέα