Σχετικά με εμάς

H Κοινοπραξία Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών Πιερίας είναι ο  Πιστοποιημένος Φορέας Α' Πιερίας που βρίσκεται στην περιοχή της Κατερίνης. Είμαστε έμπειροι και προσηλωμένοι κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης και στον μετέπειτα έλεγχο, προκειμένου όλοι οι πελάτες μας να μείνουν ευχαριστημένοι και να πληρωθούν τα δικαιώματα τους έγκαιρα και ολοκληρωμένα. Ελπίζουμε ότι μέσα από τον χώρο μας μπορούμε να δώσουμε έμφαση στην ποιότητα της παροχής των υπηρεσιών. Παρέχοντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών, ελπίζουμε να οικοδομήσουμε ένα οικονομικό σύστημα που επιβραβεύει σωστά τον γεωργό για την επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά!

Θέλουμε, επίσης οι δηλώσεις του ΟΣΔΕ να είναι ένα ευχάριστο μέρος της καθημερινότητας σας. Γι' αυτό έχουμε διαμορφώσει τα γραφεία σε ευχάριστο περιβάλλον και στα τρία Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών, καθώς προσφέρουμε και καφέ κατά τη αναμονή σας.

Αν είστε αγρότης που θα ήθελε να κάνει τη δήλωση ΟΣΔΕ και επιθυμεί να ενταχθεί στην email λίστα για το πότε θα πραγματοποιήθει η επόμενη ενημέρωση μας, επισκεφθείτε την Σελίδα επικοινωνίας.

 

 

ΟΣΔΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ