Το βράδυ της Πέμπτης 2 Απριλίου ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝ/ΣΜΟ ΣΑΜΨΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ 2015-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση με θέμα τις αλλαγές που φέρνει η νέα ΚΑΠ της περιόδου 2015-2020 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  αγρότες το βράδυ της Πέμπτης 2 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του συν/σμού Σαμψούς στην Κατερίνη, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από την παρουσία περισσότερων από 250 αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΔΑΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με ομιλητή τον εξαιρετικό υπηρεσιακό παράγοντα Γιώργο Κούκουλη που με την υποστήριξη φωτεινών διαφανειών ανέλυσε εμπεριστατωμένα και εκλαϊκευμένα την νέα ΚΑΠ 2015-2020.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, η διευθύντρια Κική Κίτσιου, ο Πρόεδρος της Ομάδας Καπνού Λόφου Μηλιάς Βαγγέλης Γιαννώτας, του ΑΣ Σφενδάμης Γιώργος Πολυχρονίδης καθώς και πρόεδροι τοπικών συμβουλίων της περιοχής. Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν η Σοφία Μαυρίδου, ο Δημήτρης Τσιμήτρης, φυσικά ο οικοδεσπότης Πρόεδρος του συνεταιρισμού Σαμψούς Πασχάλης Κατσάρας και η Διευθύντρια ΔΑΟΚ Πιερίας Κική Κίτσιου. Ο κ. Κούκουλης στην συνέχεια απάντησε και σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων αγροτών, ενώ επιβεβαιώνεται η χρησιμότητα αυτών των ενημερωτικών εκδηλώσεων που ικανοποιούν την τεράστια ανάγκη ενημέρωσης των αγροτών μας απέναντι στα πολλά ερωτήματα που έχουν για τις αλλαγές που φέρνει η νέα ΚΑΠ.
 
Τσιμπονίδης Ι.
 
 
πηγή: kontastousagrotes.blogspot.gr  
 
 
 
Κοινοπραξία Αγροτικών Καπνικών Συν/σμών Πιερίας- ΟΣΔΕ Συνεταιριστική