Όλοι οι κτηνοτρόφοι Αιγοπροβάτων θα πρέπει να ενημερώσουν το μητρώο ζώων τους με ημερομηνία Νοεμβρίου, για την υποβολή της δήλωσης απογραφής του ζωικού τους κεφαλαίου στην Κτηνιατρική Βάση έως 27 Νοεμβρίου 2015.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &  ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                                                                

  Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καταβολή προκαταβολής της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους εφαρμογής 2015.

 

 

Προκειμένου να καταβληθεί η προκαταβολή της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους εφαρμογής 2015, είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσης των κτηνοτρόφων στην Κτηνοτροφική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ) στις ακόλουθες ημερομηνίες, ανάλογα με τον τρόπο επιλογής της απογραφής.

 

§         Όσοι κτηνοτρόφοι επιλέξουν να απογράψουν το ζωικό κεφάλαιο αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσής τους ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr, πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2015.

 

§         Όσοι κτηνοτρόφοι επιλέξουν να απογράψουν το ζωικό κεφάλαιο αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσής τους μέσω της οικείας κτηνιατρικής αρχής, πρέπει να προσέλθουν σε αυτή έως τις 27 Νοεμβρίου 2015, ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες να ολοκληρώσουν την καταχώρηση στην ΚΒΔ έως τις 11 Δεκεμβρίου 2015.

 

 

Κοινοπραξία Αγροτικών Καπνικών Συν/σμών Πιερίας- ΟΣΔΕ Συνεταιριστική