ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ 2019

Καλησπέρα,

 

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή εφαρμογή του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την καταχώρηση των αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης έτους 2019 τέθηκε σε λειτουργία την Πέμπτη, 18/04/2019. Καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης και συνεπώς υποβολής των αιτήσεων μεταβίβασης είναι η 15η Μαΐου 2019.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

1.    Από το 2018 καθίσταται υποχρεωτική η εγγραφή στην ιστοσελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ για όσους παραγωγούς μεταβιβαστές ή κληρονόμους επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση μεταβίβασης ΔΒΕ. Επισημαίνεται ότι, παραγωγοί που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο σύστημα για τα έτη (2014-2019) ή έχουν υποβάλλει αίτηση στα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα (Βιολογικές Καλλιέργειες, Κομφούζιο, Νιτρορύπανση) για την είσοδό τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τελευταία επικαιροποιημένα στοιχεία ταυτοποίησης (όνομα χρήστη, κωδικό). Δεν απαιτείται εκ νέου εγγραφή στο σύστημα ή πιστοποίηση μέσω taxisnet.

2.     Παραμένει υποχρεωτική η καταχώρηση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των συμβαλλομένων, οι οποίες πλέον θα είναι αυστηρά μοναδικές.