Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Κοινοπραξίας Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών Πιερίας!

               Η Κοινοπραξία συστάθηκε το 2014 στην αρχή από τρεις ενεργούς συνεταιρισμούς της Πιερία και συγκεκριμένα α) από τον συνεταιρισμό Σαμψούς Α.Σ. Κατερίνης β)τον συνεταιρισμό Λόφου – Μηλιάς και γ) τον Συνεταιρισμό ορεινών Πιεριών. Στην συνέχεια εντάχθηκε στην δύναμη της Κοινοπραξίας και ο συνεταιρισμός Σφενδάμης

            Σκοπός και έργο της κοινοπραξίας είναι η ενημέρωση, η εξυπηρέτηση και η βοήθεια των αγροτών της Πιερίας για την συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης.

            Η Κοινοπραξία πιστοποιήθηκε με την υπ’ αριθμό 274/38602/27-03-2014 απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως φορέας διαχείρισης του ΟΣΔΕ των Αγροτών της Πιερίας.

            Το 2014 ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία το έργο που αναλάβαμε προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους αγρότες που μας εμπιστεύτηκαν.

            Το προσωπικό της κοινοπραξίας ενημερώνει και εξυπηρετεί όλους τους αγρότες της Πιερίας σε όλη την διάρκεια του χρόνου σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο κεντρικό μας κατάστημα σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 450 τ.μ. στην Κατερίνη στην οδό Παναγίας Σουμελά τέρμα.

            Επίσης κατά την διάρκεια υποβολής των αιτήσεων και μέχρι 15 Μαϊου μπορείτε να απευθύνεστε σε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της Κοινοπραξίας ΟΣΔΕ  Συνεταιριστική που σίγουρα ένα από αυτά είναι κοντά σας

            Η διοίκηση και το προσωπικό της Κοινοπραξίας ευχαριστούμε όλους εσάς που το 2014 εμπιστευτήκατε εμάς για να υποβάλετε την δήλωσή σας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε και πάλι όπως και κάθε αγρότη της Πιερίας που θα απευθυνθεί σε εμάς.    

 

 

ΟΣΔΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ

Νέα

Όλοι οι κτηνοτρόφοι Αιγοπροβάτων θα πρέπει να ενημερώσουν το μητρώο ζώων τους με ημερομηνία Νοεμβρίου, για την υποβολή της δήλωσης απογραφής του ζωικού τους κεφαλαίου στην Κτηνιατρική Βάση έως 27 Νοεμβρίου 2015.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &...
Διαβάστε περισσότερα